Autoklíma szerviz

1342707563_klima_1.jpg
A klímarendszerben évente érdemes ellenőriztetni a hűtőközeg mennyiségét, mert 20-30%-os hűtőközeg hiány már jelentősen csökkenti a klíma teljesítményét. Cégünk korszerű szervizberendezéseivel gyorsan és hatékonyan képes elvégezni ezt a műveletet.

Hűtőközeg mennyiségének ellenőrzése, klímatöltés

Amennyiben úgy érzi, hogy autójának légkondicionálója már nem hűt kellőképpen, nem dolgozik olyan hatásfokkal, mint régebben, akkor mindenképpen érdemes bevizsgáltatni a klímaberendezést, mivel ez a jelenség gyakran a hűtőközeg elszivárgásából fakad. Ez többféle eredetű lehet: anyaghiba, anyagfáradás, nem megfelelő szerelés, rossz csőelvezetésből adódó kidörzsölődés, valamint sérülésből származó repedés, törés. Nitrogénes nyomáspróba alkalmazásával még a legkisebb szivárgások is kimutathatók.

Tisztítás, fertőtlenítés (gombátlanítás)

1342707650_pollenszuro_csere.jpg
Az eltömődött pollenszűrő nem képes átereszteni a kívánt levegőmennyiséget, tehát csökkenti a klíma hatékonyságát, valamint az elszennyeződött szűrőben betegségeket, allergiát okozó baktériumok és gombák is megtelepedhetnek. A pollenszűrőt ezért évente ill. 10000 km-ként javasolt cserélni.

A párologtató felülete, a klímarendszerben lévő párás levegő ideális körülményeket biztosít a baktériumok, gombák számára; melyek a légárammal az utastérbe juthatnak. Belégzésük nyálkahártya irritációt, fáradékonyságot, fejfájást, de akár hörghurutot, allergiát vagy más légúti betegségeket is előidézhet. Az ilyen egészségügyi problémák megelőzése céljából érdemes a légkondicionáló berendezést legalább évente áttisztítani, fertőtleníteni. A párologtató felületének aktív habbal történő kezelése elpusztítja, eltávolítja a kórokozókat, és vékony filmréteget képez a felületeken, jelentősen késleltetve ezáltal az ismételt lerakódást.

Klímadiagnosztika

Szervizünkben teljeskörű klímadiagnosztikát tudunk elvégezni ISC Silver diagnosztikai berendezésünkkel.A készülékkel az ön gépjárművének a klímarendszerébe pontosan az előírt mennyiségű gáz kerül.Ezáltal a klímaberendezés hatékonyan és üzembiztosan, kellő hatásfokkal működtethető!

1362650638_silver.jpg

Megnyitottunk !

15290270741448984197.jpg
 

Szervizünk ajánlata

1362653980_kezfogas.jpg.jpg
Hangzatos, és csalogató akciós ajánlatok helyett...... Engedje meg,hogy felajánljuk önnek, a gépjárműve típusának,korának és persze az ön pénztárcájának megfelelő ajánlatot tegyünk a gépjárműve javításával kapcsolatban! Keressen fel bennünket ,kérje egyedi ajánlatunkat!
 

3D Technológiás futóműállítás

1342614688_hawkeye_f.jpg
Futómű átvizsgálás,műszeres futóműbeállítás !
 

Autoklima töltés,diagnosztika

A klímaberendezés az autóban nem egyszerűen hideget csinál, hanem ennél sokkal több feladatot is ellát. Egy mai, modern autó légkondicionálója összetett munkát végez: fenntartja a kívánt hőmérsékletet, tisztán tartja az utastér levegőjét a portól és a pollentől, elzárja a kinti, szennyezett és büdös levegő útját, alacsonyabb páratartalmat biztosít, ezáltal zárt utastér mellett is elkerülhető az ablakok párásodása, vagyis a biztonságos vezetéshez is hozzájárul a berendezés használata. A téli klímajáratás egyik oka a rendszer karbantartásának igénye. Ez nem állandóan bekapcsolt légkondit jelent, általában elég hetente egy-két alkalommal benyomni a gombot néhány percre. Ezzel még nem tudtunk le mindent, de a hibátlan működés idejét meghosszabbítottuk.