Flotta

1342679076_flotta.jpg
A személy és kisteher gépjárművek tulajdonosainak, üzemeltető cégeiknek fontos, hogy járműveik maximálisan ellássák feladatukat, és ezt csak rendszeresen karbantartott gépjárművekkel tudják megoldani.
A rendszeresen karbantartott gépjárművek biztos hátteret nyújtanak a vállalkozás feladatainak ellátásához és határidőre történő teljesítéséhez.

Az időszakos átvizsgálások révén olyan hibák javítására is sor kerülhet, amik későbbi észlelése nagyobb költséggel javítható lenne, valamint a javítás időtartama is több időt venne igénybe, ami a flottákat üzemeltető vállalkozásoknak bevétel kiesést jelentene.

A mai versenyhelyzetben egyetlen cég sem engedheti meg magának, hogy a vállalkozásának mozgató ereje, az autó időkiesés miatt ne termeljen.

A Pannon-Hunter Szerviz és Futóműcentrum ebben nyújt segítséget, és partneri szerződés révén az alábbi lehetőségeket kínáljuk Önnek és vállalkozásának:

- Az első átvizsgáláskor teljes körű állapotfelmérést készítünk gépjárműveiről.

- A gépjárművekről nyilvántartást készítünk és vezetünk, mely tartalmazza a gépjármű típusát, rendszámát, alváz- és motorszámát, évjáratát, műszaki vizsga és zöldkártya érvényességi idejét.

- A műszaki vizsga lejárta előtt értesítjük Önt a közelgő lejárati dátumról és kérés esetén azt meghosszabbítjuk a gépjármű újra vizsgáztatásával.

- Az időszakos karbantartási munkák megkezdése előtt a szükséges alkatrészeket előre beszerezzük, hogy az előre egyeztetett időpontban megérkező gépjármű javítására a lehető legkevesebb időt kelljen várni.

- Az időszakos karbantartási munkákon túl, egyéb sürgős esetekben soron kívülfogadjuk az Ön vállalkozásának gépjárműjét, és azt a lehető legrövidebb időn belül, a meghibásodás függvényében javítjuk.

- Váratlan meghibásodás esetén, amikor a gépjármű nem mozdítható tréleres szállítással szervizünkbe tudjuk szállítani a járművet.

- Alkatrészbeszerzést tudunk biztosítani minden típusú autóhoz.

- Kérésére vállalkozásának gépjárműveit „háztól-házig” szolgáltatás keretében tudjuk vállalni.

Megnyitottunk !

15290270741448984197.jpg
 

Szervizünk ajánlata

1362653980_kezfogas.jpg.jpg
Hangzatos, és csalogató akciós ajánlatok helyett...... Engedje meg,hogy felajánljuk önnek, a gépjárműve típusának,korának és persze az ön pénztárcájának megfelelő ajánlatot tegyünk a gépjárműve javításával kapcsolatban! Keressen fel bennünket ,kérje egyedi ajánlatunkat!
 

3D Technológiás futóműállítás

1342614688_hawkeye_f.jpg
Futómű átvizsgálás,műszeres futóműbeállítás !
 

Autoklima töltés,diagnosztika

A klímaberendezés az autóban nem egyszerűen hideget csinál, hanem ennél sokkal több feladatot is ellát. Egy mai, modern autó légkondicionálója összetett munkát végez: fenntartja a kívánt hőmérsékletet, tisztán tartja az utastér levegőjét a portól és a pollentől, elzárja a kinti, szennyezett és büdös levegő útját, alacsonyabb páratartalmat biztosít, ezáltal zárt utastér mellett is elkerülhető az ablakok párásodása, vagyis a biztonságos vezetéshez is hozzájárul a berendezés használata. A téli klímajáratás egyik oka a rendszer karbantartásának igénye. Ez nem állandóan bekapcsolt légkondit jelent, általában elég hetente egy-két alkalommal benyomni a gombot néhány percre. Ezzel még nem tudtunk le mindent, de a hibátlan működés idejét meghosszabbítottuk.