Futóműbeállítás

1342683619_me_ss74.jpg
Az autó futóművét, felfüggesztéseit használat közben különböző behatások, deformálódások érik pl. kátyú, járdára felállás, karambol stb...Ezek hatására megváltozik a kerék összetartása, dőlése, utánfutása.A rossz futómű beállítás a gömbfejeket, kerékcsapágyakat, felfüggesztéseket jobban terheli,csökkenti a gumiabroncs élettartamát és jelentősen rontja a gépkocsi egyenes futását, egyszersmind növeli az üzemeltetési költségeket .


Elsődleges fontosságú a vezetés biztonsága és a gumiabroncsok állapotának megóvása szempontjából a futómű állítás...

Ezért ajánlott a futómű ellenőrzése és beállítása az alábbi esetekben;
- új téligumi vagy nyárigumi vásárlás esetén
- rendellenes gumikopás
- futóműből jövő kopogó hang
- bizonytalan úttartás
- keréktárcsa sérülése esetén
- futóműalkatrész cseréje után
- időszakosan évente egyszer, vagy 15000 kilométerenként

Szervizünk vállalja gépjárműve futómubeállitását,szükség szerinti javítását. Műhelyünk a legkorszerűbb Hunter HawkEye Elite nagy felbontású kamerákkal rendelkező futóműállítóberendezéssel van felszerelve,segítsével gyorsan és pontosan tudjuk elvégezni
gépjárművének futóműbeállítását.

1412249015__mg_0234.jpg
.

Megnyitottunk !

15290270741448984197.jpg
 

Szervizünk ajánlata

1362653980_kezfogas.jpg.jpg
Hangzatos, és csalogató akciós ajánlatok helyett...... Engedje meg,hogy felajánljuk önnek, a gépjárműve típusának,korának és persze az ön pénztárcájának megfelelő ajánlatot tegyünk a gépjárműve javításával kapcsolatban! Keressen fel bennünket ,kérje egyedi ajánlatunkat!
 

3D Technológiás futóműállítás

1342614688_hawkeye_f.jpg
Futómű átvizsgálás,műszeres futóműbeállítás !
 

Autoklima töltés,diagnosztika

A klímaberendezés az autóban nem egyszerűen hideget csinál, hanem ennél sokkal több feladatot is ellát. Egy mai, modern autó légkondicionálója összetett munkát végez: fenntartja a kívánt hőmérsékletet, tisztán tartja az utastér levegőjét a portól és a pollentől, elzárja a kinti, szennyezett és büdös levegő útját, alacsonyabb páratartalmat biztosít, ezáltal zárt utastér mellett is elkerülhető az ablakok párásodása, vagyis a biztonságos vezetéshez is hozzájárul a berendezés használata. A téli klímajáratás egyik oka a rendszer karbantartásának igénye. Ez nem állandóan bekapcsolt légkondit jelent, általában elég hetente egy-két alkalommal benyomni a gombot néhány percre. Ezzel még nem tudtunk le mindent, de a hibátlan működés idejét meghosszabbítottuk.