Gépjármű diagnosztika

1342709170_easyscanplus.jpg
A gépjárművek javítása manapság már elképzelhetetlen számítógépes diagnosztika nélkül. Segítségével olyan információkat kaphatunk, amelyekhez más módon nem juthatunk hozzá. Így pontosabb diagnózis állítható fel, a javítás célirányosabbá és olcsóbbá tehető, mint a hagyományos módszerekkel.

Műhelyünk az autódiagnosztikához a Weszti Kft. által forgalmazott korszerű EASY SCAN PLUS diagnosztikai készüléket használja.

EASY SCAN PLUS hibakódolvasó és motorteszter

Az EASY-SCAN egy több funkciós (hibakódkiolvasó, motorteszter és oszcilloszkóp) hordozható műszer amely működtethető a saját vagy az autó akkumulátorán keresztül.

Alkalmas:
- hibakódok olvasása és törlése
- élőadatok kiolvasása:
- motor fordulatszám, hőfok
- befecskendezés ideje
- lambda szonda
- előgyújtás
- stb..
- működtető szerkezetek tesztje
- beszabályozós
- motor, ABS, ASR, EPS, légzsák, CAN busz, kulcs kódolás, lámpa törlés, stb...
- EOBD funkció alkalmas autógyár által használt összes kommunikációs standardra, ellenőrzi a környezetszennyezésért felelős részek működését.

Színes LCD kijelző és a magyar nyelvű program lehetővé teszi a gyors és egyszerű mérést. Az oszcilloszkóp funkciók széleskörű alkalmazhatóságot biztosítanak a hibák feltárásában. Mindegyik mérésnél igénybe veheti a „segítő vonalat” amely részletes információkat ad a tesztelt egységről.
Csatlakoztatható a WESZTI gyártmányú számítógépes környezetvédelmi műszercsaládhoz.

Szervizünkben a teljeskörű diagnosztikához , pontos és sikeres hibafeltáráshoz WELT 660 gázelemző és füstölésmérő készüléket használunk

1342710619_welt660.jpg
- Otto-motoros (hagyományos) katalizátor nélküli járművekhez
- Otto-motoros (hagyományos) katalizátoros járművekhez
- Szabályozott keverékképzésű, katalizátoros járművekhez
- Szabályozott keverékképzésű, katalizátoros,
- OBD-vel felszerelt járművekhez
- Dízel motoros járművekhez
- Alternatív tüzelőanyaggal működő járművekhez

Megnyitottunk !

15290270741448984197.jpg
 

Szervizünk ajánlata

1362653980_kezfogas.jpg.jpg
Hangzatos, és csalogató akciós ajánlatok helyett...... Engedje meg,hogy felajánljuk önnek, a gépjárműve típusának,korának és persze az ön pénztárcájának megfelelő ajánlatot tegyünk a gépjárműve javításával kapcsolatban! Keressen fel bennünket ,kérje egyedi ajánlatunkat!
 

3D Technológiás futóműállítás

1342614688_hawkeye_f.jpg
Futómű átvizsgálás,műszeres futóműbeállítás !
 

Autoklima töltés,diagnosztika

A klímaberendezés az autóban nem egyszerűen hideget csinál, hanem ennél sokkal több feladatot is ellát. Egy mai, modern autó légkondicionálója összetett munkát végez: fenntartja a kívánt hőmérsékletet, tisztán tartja az utastér levegőjét a portól és a pollentől, elzárja a kinti, szennyezett és büdös levegő útját, alacsonyabb páratartalmat biztosít, ezáltal zárt utastér mellett is elkerülhető az ablakok párásodása, vagyis a biztonságos vezetéshez is hozzájárul a berendezés használata. A téli klímajáratás egyik oka a rendszer karbantartásának igénye. Ez nem állandóan bekapcsolt légkondit jelent, általában elég hetente egy-két alkalommal benyomni a gombot néhány percre. Ezzel még nem tudtunk le mindent, de a hibátlan működés idejét meghosszabbítottuk.