Márkafüggetlen gépjárműjavítás

1343027039_logo_markafuggetlen_2.jpg
Mi komolyan vesszük a márkafüggetlenséget!

Márkafüggetlen szerviznek lenni nem kis kihívást jelent a folyamatosan fejlődő gépjárműgyártást figyelembe véve.
Ennek ellenére vállalható feladat a megfelelő technikai háttérrel, jól képzett szakembergárdával valamint kellően friss és teljes műszaki információval rendelkező javítók számára.

A Pannon-Hunter Szerviz és Futóműcentrum mindhárom fontos kritériummal rendelkezik!

-A járműdiagnosztika és műszeres bevizsgálások területén a Világ vezető gyártóinak legújabb eszközei állnak szakértő munkatársaink rendelkezésére.
-A hazai utakon futó legtöbb gépjármű általános célszerszámai, speciális eszközei elérhetőek számunkra, ugyanúgy mint a gyártói műszaki előírások, valamint a javításokat segítő technikai információk.
- Szakértő és gyakorlott szerelőink rendszeresen képzéseken fejlesztik tudásukat.

1412261536_motorblokk.jpg
.

Megnyitottunk !

15290270741448984197.jpg
 

Szervizünk ajánlata

1362653980_kezfogas.jpg.jpg
Hangzatos, és csalogató akciós ajánlatok helyett...... Engedje meg,hogy felajánljuk önnek, a gépjárműve típusának,korának és persze az ön pénztárcájának megfelelő ajánlatot tegyünk a gépjárműve javításával kapcsolatban! Keressen fel bennünket ,kérje egyedi ajánlatunkat!
 

3D Technológiás futóműállítás

1342614688_hawkeye_f.jpg
Futómű átvizsgálás,műszeres futóműbeállítás !
 

Autoklima töltés,diagnosztika

A klímaberendezés az autóban nem egyszerűen hideget csinál, hanem ennél sokkal több feladatot is ellát. Egy mai, modern autó légkondicionálója összetett munkát végez: fenntartja a kívánt hőmérsékletet, tisztán tartja az utastér levegőjét a portól és a pollentől, elzárja a kinti, szennyezett és büdös levegő útját, alacsonyabb páratartalmat biztosít, ezáltal zárt utastér mellett is elkerülhető az ablakok párásodása, vagyis a biztonságos vezetéshez is hozzájárul a berendezés használata. A téli klímajáratás egyik oka a rendszer karbantartásának igénye. Ez nem állandóan bekapcsolt légkondit jelent, általában elég hetente egy-két alkalommal benyomni a gombot néhány percre. Ezzel még nem tudtunk le mindent, de a hibátlan működés idejét meghosszabbítottuk.