Partnereink

1342729089_bognarstudio.jpg
Cégünk 1996-ban alapított online marketing vállalkozás.
Specialitásunk a honlapkészítés keresőoptimalizálással (SEO-val) ill. már meglévő honlap keresőoptimalizálása (belső átépítés és linképítés, link building, redesign) blog és közösségi média alkalmazások a prémium kategóriában.
1409323924_ausztria_haztol_hazig.jpg
Külföldi ,ausztriai,németországi ,

hollandiai állásajánlatok,munkalehetőségek,szakmunkák.

Németországi,ausztriai munkák az egészségügyben.
1342770742_weszti_logo.jpg
A WELT diagnosztikai műszerek gyártása és értékesítése, egyéb garázsipari berendezések forgalmazása.

- Műszaki tanácsadás és tervezés
- Szállítás - Telepítés és üzembe helyezés
- Időszakos karbantartás
- Pontosság-ellenőrzés és OMH ügyintézés
1359027960_hamuhaza_1.jpg
Ha szereted a természetet,az erdőt, a nagy esti beszélgetéseket egy pohár jó bor mellett, jó helyen jársz. Erdő széli vadász- és vendégházunk egész évben nyitva áll. Készséggel állunk rendelkezésedre,bármilyen kisebb-nagyobb rendezvényt lebonyolítunk,legyen az egy bográcsozás, céges összejövetel,vagy akár egy esküvő.
Ha szereted a lovas kirándulást, a nagy pecázásokat,vagy netán vadászni támad kedved, keress fel minket bizalommal!
1359027074_ts_csavar_1.jpg
2012-ben nyitottam meg üzletemet, ahol a Mosberger Kft -nél szerzett 16 éves tapasztalatommal, mérsékelt árakkal, széles és folyamatosan bővülő kínálattal várom kedves ügyfeleimet. Cégünk az egyedi, minőségi termékek eladására fekteti a hangúlyt, hogy vásárlóink mindig elégedetten távozzanak üzletünkből. Folyamatosan bővítjük termékeink körét és megrendelőink igényeit mindig maximálisan figyelembe vesszük. Kérjük, böngéssze weboldalunkat, ahol mindig az aktuális kínálatunkat tekintheti meg.


Megnyitottunk !

15290270741448984197.jpg
 

Szervizünk ajánlata

1362653980_kezfogas.jpg.jpg
Hangzatos, és csalogató akciós ajánlatok helyett...... Engedje meg,hogy felajánljuk önnek, a gépjárműve típusának,korának és persze az ön pénztárcájának megfelelő ajánlatot tegyünk a gépjárműve javításával kapcsolatban! Keressen fel bennünket ,kérje egyedi ajánlatunkat!
 

3D Technológiás futóműállítás

1342614688_hawkeye_f.jpg
Futómű átvizsgálás,műszeres futóműbeállítás !
 

Autoklima töltés,diagnosztika

A klímaberendezés az autóban nem egyszerűen hideget csinál, hanem ennél sokkal több feladatot is ellát. Egy mai, modern autó légkondicionálója összetett munkát végez: fenntartja a kívánt hőmérsékletet, tisztán tartja az utastér levegőjét a portól és a pollentől, elzárja a kinti, szennyezett és büdös levegő útját, alacsonyabb páratartalmat biztosít, ezáltal zárt utastér mellett is elkerülhető az ablakok párásodása, vagyis a biztonságos vezetéshez is hozzájárul a berendezés használata. A téli klímajáratás egyik oka a rendszer karbantartásának igénye. Ez nem állandóan bekapcsolt légkondit jelent, általában elég hetente egy-két alkalommal benyomni a gombot néhány percre. Ezzel még nem tudtunk le mindent, de a hibátlan működés idejét meghosszabbítottuk.