Szerviz

1342705079_auto_szerviz_2.jpg
A gyártói előírásoknak megfelelően komplex szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleinknek, beleértve a liberalizált EU csoportmentességi törvény ( 461/2010 EU ) adta lehetőségek keretein belül az új autók garanciaidőn belüli kötelező átvizsgálását.
Természetesen a garanciaidő lejárta után is hasonló gondossággal és szakértelemmel járunk el.

A gépjármű biztonságos üzemeltetéséhez néhány dolgot rendszeresen ellenőrizni kell. Az átvizsgálás során időben észlelhetők az esetleges meghibásodások, elhasználódott alkatrészek is.

A biztonsági átvizsgálás keretében végzett tevékenységek:
- Fagyálló hűtőfolyadék fagyáspont és szintellenőrzése
- Ablakmosó folyadék ellenőrzése
- Ablaktörlő lapátok ellenőrzése
- Olajszint ellenőrzés
- Fékfolyadék ellenőrzése
- Akkumulátor ellenőrzés
- Fényszórók ellenőrzése
- Gumiabroncsok állapotellenőrzése, keréknyomás ellenőrzés
- Fék és futómű ellenőrzés
- Kipufogó ellenőrzése

1342702475_olajcsere.jpg
Bizonyos időközönként olajcserére van szükség, mivel az olaj a használat során szennyeződik, oxidációt okozó forró gázokkal érintkezik, adalékai öregszenek, ezért egyre kevésbé látja el a feladatát. Ha az olajcserét elmulasztja, nemcsak a motor élettartalma csökken, hanem az autó teljesítménye is, valamint nő az üzemanyag-fogyasztás.

Az olajcsere-periódust az autó kézikönyve tartalmazza. Általában feltüntetnek egy futásteljesítményt (pl. 10 ezer kilométerenként), illetve egy időtartamot (pl. évente), normál- valamint zord körülményekre. Az utóbbiak közé tartozik a gyakori megállásokkal tarkított haladás, a sok üresjárat, a gyakori, 8 km-nél rövidebb utak, a szélsőséges hőmérséklet (33 °C fölött vagy fagypont alatt), valamint a vontatás és szállítás.

Az elszennyeződött levegőszűrő nagymértékben akadályozza a levegő átáramlását, melynek következtében romlik a gépkocsi teljesítménye, és megnövekszik a benzinfogyasztás. Mielőtt ez bekövetkezne, a szűrőt ajánlott kicserélni. A levegőszűrő élettartama elsősorban attól függ, hogy mennyi szennyeződés kerül rá. Városi közlekedésnél általában 10.000 km-enként esedékes a csere.

Az olajszűrőket érdemes minden egyes olajcsere alkalmával kicserélni - minimális költségével nem érdemes spórolni, mivel a kenőolaj minősége, tisztasága kihat a motor élettartamára.

Megnyitottunk !

15290270741448984197.jpg
 

Szervizünk ajánlata

1362653980_kezfogas.jpg.jpg
Hangzatos, és csalogató akciós ajánlatok helyett...... Engedje meg,hogy felajánljuk önnek, a gépjárműve típusának,korának és persze az ön pénztárcájának megfelelő ajánlatot tegyünk a gépjárműve javításával kapcsolatban! Keressen fel bennünket ,kérje egyedi ajánlatunkat!
 

3D Technológiás futóműállítás

1342614688_hawkeye_f.jpg
Futómű átvizsgálás,műszeres futóműbeállítás !
 

Autoklima töltés,diagnosztika

A klímaberendezés az autóban nem egyszerűen hideget csinál, hanem ennél sokkal több feladatot is ellát. Egy mai, modern autó légkondicionálója összetett munkát végez: fenntartja a kívánt hőmérsékletet, tisztán tartja az utastér levegőjét a portól és a pollentől, elzárja a kinti, szennyezett és büdös levegő útját, alacsonyabb páratartalmat biztosít, ezáltal zárt utastér mellett is elkerülhető az ablakok párásodása, vagyis a biztonságos vezetéshez is hozzájárul a berendezés használata. A téli klímajáratás egyik oka a rendszer karbantartásának igénye. Ez nem állandóan bekapcsolt légkondit jelent, általában elég hetente egy-két alkalommal benyomni a gombot néhány percre. Ezzel még nem tudtunk le mindent, de a hibátlan működés idejét meghosszabbítottuk.