- Szerviztechnika -

Tisztelt Szerviztechnika iránt érdeklődők!

A Pannon-Hunter Szerviz és Futóműcentrum tulajdonosaként a szerviz működtetése mellett a Weszti Kft. Dél-Nyugat magyarországi kereskedelmi képviselőjeként kínálom eladásra a szerviztechnikai berendezéseket és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat.
Szervizemben megtalálhatóak a Weszti Kft. termékpalettáján szereplő fontosabb berendezések.
Nem prospektust hanem működő élő berendezéseket kínálok.

Várom érdeklődésüket,személyes megkeresésüket.

Gáspár Csaba
Weszti Kft.
Dél-Nyugat Magyarország
Kereskedelmi képviselő

Mobil: 06 (30) 694-4574
E-mail: gaspar.csaba@weszti.hu

*Név
Telefonszám
*E-mail cím
Üzenet

Megnyitottunk !

15290270741448984197.jpg
 

Szervizünk ajánlata

1362653980_kezfogas.jpg.jpg
Hangzatos, és csalogató akciós ajánlatok helyett...... Engedje meg,hogy felajánljuk önnek, a gépjárműve típusának,korának és persze az ön pénztárcájának megfelelő ajánlatot tegyünk a gépjárműve javításával kapcsolatban! Keressen fel bennünket ,kérje egyedi ajánlatunkat!
 

3D Technológiás futóműállítás

1342614688_hawkeye_f.jpg
Futómű átvizsgálás,műszeres futóműbeállítás !
 

Autoklima töltés,diagnosztika

A klímaberendezés az autóban nem egyszerűen hideget csinál, hanem ennél sokkal több feladatot is ellát. Egy mai, modern autó légkondicionálója összetett munkát végez: fenntartja a kívánt hőmérsékletet, tisztán tartja az utastér levegőjét a portól és a pollentől, elzárja a kinti, szennyezett és büdös levegő útját, alacsonyabb páratartalmat biztosít, ezáltal zárt utastér mellett is elkerülhető az ablakok párásodása, vagyis a biztonságos vezetéshez is hozzájárul a berendezés használata. A téli klímajáratás egyik oka a rendszer karbantartásának igénye. Ez nem állandóan bekapcsolt légkondit jelent, általában elég hetente egy-két alkalommal benyomni a gombot néhány percre. Ezzel még nem tudtunk le mindent, de a hibátlan működés idejét meghosszabbítottuk.