Szolgáltatásaink

A cég fő tevékenysége az autójavítás. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a személy-, és kistehergépjárművek javítása és szervizelése során. Műhelyünkben valamennyi személygépkocsi futójavítását, szervizelését kedvező áron és rövid határidővel elvégezzük.

Szervizünkben az eredményes munkavégzéshez biztosított a megfelelő szakértelem és a szükséges műszaki háttér. Tevékenységünkhöz 160 m2 alapterületű műhely áll rendelkezésünkre, amelyben három kocsiállás van.

1342700805_olajcsere.jpg
Megfizethető és tisztességes árainkkal várjuk Önt. Nálunk csak azt a munkát kell kifizetni, amit valóban elvégeztünk.Alkatrészek, részegységek szétszerelésére korszerű célszerszámokat használunk a gyors, pontos és hatékony munka érdekében.Olajcsere alkalmával az összes többi folyadékszintet is ellenőrizzük autójában.

A gyors javítás elengedhetetlen feltétele, hogy az esetlegesen beépítendő cserealkatrész "kéznél" legyen . Senki nem örül , ha a gépkocsi megbontva napokig vesztegel alkatrészre várva . Az idő pénz – mindenkinek ! Ennek az alapvető igénynek szem előtt tartásával alakítottuk ki beszállítói hálózatunkat , melynek köszönhetően több országos , sőt európai nagykereskedővel állunk online kapcsolatban a teljes munkaidő alatt . A korszerű informatikai és logisztikai háttérnek köszönhetően az ablaktörlőtől a vonóhorogig több százezer gyári- vagy az eredetivel megegyező minőségű utángyártott- alkatrész áll rendelkezésre 24 órán belül. Az áttekinthetőséget egy komoly kiépítettségű számítógépes hálózat és kimondottan erre a célra kifejlesztett szoftverek biztosítják. A megrendelt alkatrész árát természetesen nem terheli postai- vagy egyéb szállítási költség , azt az aktuális importőr kiskereskedelmi árlistája szerint számlázzuk ki. A nagykereskedői akciókat mindig továbbadjuk Ügyfeleinknek , rendszeresen visszatérő vásárlóinknak pedig fix %-ot biztosítunk a Pannon-Hunter Szerviz és Futóműcentrum beszerzési volumenével elért nagyker-kisker árrésből.

1342701059_pollenszuro_csere_2.jpg
Szolgáltatásaink ütemezett igénybevételével Ön gépjárművét olyan műszaki állapotban tudja tartani, hogy az mindig üzembiztos, utazásra alkalmas legyen . Ezen túlmenően biztosan elfelejti a költséges, váratlan meghibásodásokat. Korszerűen adalékolt motorolajaink használatával, tiszta levegőszűrő betéttel üzemanyagot takarít meg, valamint jelentősen csökkenti a motor kopását, károsanyag kibocsájtását , növeli annak élettartamát. Egy jól beállított futómű , korrekt lengéscsillapító tízezer kilométerekkel hosszabbítja meg abroncsainak futásteljesítményét . Egy hatásosan működő fékrendszer - az elkerült baleset gazdasági hasznán kívül - garancia Ön és családja biztonságára. Szaktanácsainkat , üzemeltetési javaslatainkat elfogadva Ön nyugodt lelkiismerettel ülhet a volán mögé , hisz már tett egy lépést a közlekedés biztonságáért és környezetének lehető legkisebb mértékű szennyezéséért !

Tegye Ön is próbára csapatunkat , keressen fel problémájával !

Megnyitottunk !

15290270741448984197.jpg
 

Szervizünk ajánlata

1362653980_kezfogas.jpg.jpg
Hangzatos, és csalogató akciós ajánlatok helyett...... Engedje meg,hogy felajánljuk önnek, a gépjárműve típusának,korának és persze az ön pénztárcájának megfelelő ajánlatot tegyünk a gépjárműve javításával kapcsolatban! Keressen fel bennünket ,kérje egyedi ajánlatunkat!
 

3D Technológiás futóműállítás

1342614688_hawkeye_f.jpg
Futómű átvizsgálás,műszeres futóműbeállítás !
 

Autoklima töltés,diagnosztika

A klímaberendezés az autóban nem egyszerűen hideget csinál, hanem ennél sokkal több feladatot is ellát. Egy mai, modern autó légkondicionálója összetett munkát végez: fenntartja a kívánt hőmérsékletet, tisztán tartja az utastér levegőjét a portól és a pollentől, elzárja a kinti, szennyezett és büdös levegő útját, alacsonyabb páratartalmat biztosít, ezáltal zárt utastér mellett is elkerülhető az ablakok párásodása, vagyis a biztonságos vezetéshez is hozzájárul a berendezés használata. A téli klímajáratás egyik oka a rendszer karbantartásának igénye. Ez nem állandóan bekapcsolt légkondit jelent, általában elég hetente egy-két alkalommal benyomni a gombot néhány percre. Ezzel még nem tudtunk le mindent, de a hibátlan működés idejét meghosszabbítottuk.